Unique Gable Style Conservatory In The Affluent Village of Edwalton, Nottingham

 In Home Refurbishments

Innovations-Home have just finished building a unique gable style conservatory located within a conservation area, in the affluent Village of Edwalton, Nottinghamshire. The frames and roof have been manufactured specifically to match the existing properties’ timber framed windows in a beautiful pebble grey.

The conservatory was designed to sit on the corner of the property incorporating the existing chimney breast, allowing views out over the garden. The roof was designed to match the high pitch of the house roof and features Pilkington’s Active blue self cleaning glass which will allow the conservatory to stay cool in the summer and retain the heat throughout the winter

Innovations-Home worked closely with the local council Conservation Officers throughout the design process to ensure the specific requirements were met.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.